Fejedelmi kaják

Ausztria Stadl an der Mur Murtalerhof

Ott-tartózkodás ideje: 2008. dec. 27.  - 2009. jan. 03. (7 nap)

0 hozzászólás I 2 421 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. feb. 10. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar CsL Beszámolója

Cimkék: Kreischberg  Murau  Murtalerhof  Weidenhof 

Murtalerhof értékelése
CsL értékelése:

4.6

Az értékelések összesen:

4.6

Eddig 1 utazó értékelte.

Ebben a "kis" fogadóban valójában nem megszálltunk, csak vacsorát kaptunk, mert a szálláshelyünk (Weidenhof) csak reggelit tudott biztosítani.
Alig 100m-t kellett hozzá gyalogolni.
10EUR-ért kaptunk vacsit, a gyerekek 8-ért. De csak úgy hogy a szálláshelyünknek erre külön megállapodása volt velük. Erre külön emlékeztetni kellett őket, mert először nem akartak rá emlékezni. De ennyi is volt az össz negativum. Ennyi pénzben még plusz benne lett volna a szálló szauna komplexumának használata is, de oda gyerekek (12 év alatt) nem mehetnek be, igy mivel nem tudtuk őket kire bizni ez kimaradt. Azért megnéztem, szépen megcsinált finn, gőz és infra szauna, és kis medencés pihenő hely volt.
Ami ezen a helyen mindenképp szót érdemel, és mindenkinek nagyon szivesen ajánlom, az a kaják minősége. Olyan finom húsok, desszertek, levesek voltak, hogy tényleg csak a legmagasabb jelzőkkel tudok róla beszámolni. Az osztrák vadasuk valami zseniális.
Érdekes volt, hogy egyik nap menü választék volt, másik nap svédasztal jellegű büfé. De olyan svédasztal, ahol szakácsok szolgálták ki a gyönyörű ropogós pirosra sült bárány és sertés sültet. Sajnálom hogy nem vittem a fényképező gépemet, igy nem tudok hozzá képet tölteni.
Szintén szót érdemel, hogy mivel a szilveszter is az ottlétünkkor volt, nem votl kötelező drágább szilveszteri menüt választani. Minden más szálláshelyen ilyenkor tetemes (40-60EUR) vacsora kifizetése kötelező. Itt is lehetett ilyet választani, de mi nem kértük, a rendes menü kaja is rendkivül izletes volt.

Még a gyerekek is minden este jól laktak pedig hát meglehetősen válogatósak.

Furcsa volt hogy szilveszeteri "bulit" nem tartottak.
(de mi megvoltunk nélküle azért)

Ha valaki Kreischberg , Murau felé jár netán ott siel, és keresztül megy a településen nagyon jó szivvel ajánlom ezt a fogadót, akár egy jó ebéd vagy vacsora elköltésére is. Mindjárt a hid melletti kisutcán kell lekanyarodni, és kb 100m után már meg fogja látni.

Egyik este láttuk hogy valaki alaCarte rendel és effektive kis fatalicskával hozzák ki neki a "fatányérost". Ez sem volt kispályás.
Értékeld az élménybeszámolót!
6 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina