Kár érte...

Magyarország Galyatető Hunguest Grandhotel Galya ****

Ott-tartózkodás ideje: 2010. aug. 01.  - 2010. aug. 08. (7 nap)

1 hozzászólás I 2 655 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. aug. 30. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar kanzan Beszámolója

Cimkék: galya  galyatető  hunguest  nagyszálló 

kanzan értékelése:

3.2

Az értékelések összesen:

4.1

Eddig 19 utazó értékelte.

Másodszor voltunk, de sajnos, ahogy az értékelések trendje is mutatja, folyamatosan romlik a színvonal. Kár érte, mivel a környezet gyönyörű, a szálloda is hangulatos. A gyerekek imádják és még mi is bízunk benne, hogy valaki észbe kap és nem csinálnak belőle lepukkant úttörőtábort.

Helyzetjelentés 2010. aug.: az épület kívülről egyre ramatyabb: omló vakolat, rozsdás erkélykorlát, életveszélyes lépcsők. Belül: foltos, pecsétes a szőnyeg, a függöny. A kanapék kopottak, foltosak, némely ablakot úgy kell kitépni vagy éppen ki sem lehet nyitni (XBox-szoba). A gyerekek kihúzható kanapéját pléddel próbáltuk vízszintbe hozni. A lift szinte minden nap leáll.
A takarítás kritikán aluli: folyamatosan szólni kell, hogy porszívózzanak. A szekrényajtók mocskosak, belül addig van kitörölve, ameddig a takarító elérte. Csatornaszag fürdőszobában. A medencék körül bokáig ér a víz és a kertből behozott föld ill. homok. (Az egyik úszómester néha eltolta, a másik kettőt hidegen hagyta.)
Tömeg: a szálloda abszolút nem bírja kezelni (a különféle akciókkal odacsalogatott) áradatot így augusztusban. Parkoló alig van. Két reggel nem volt szabad asztal; álltunk, mint a birkák. Néha magunk terítettünk, mert szerencsétlen pincér nem került rá. A wellness is túl kicsi, ha sokan vannak, ill. ha rossz az idő. Internetkábelt is tanácsos vinni, mivel elfogy.

Ami viszont nagyon jó: a két új animátor, akik tényleg próbálnak valamit szervezni, a vadaspark, a hatalmas kert (sajnos ezzel is alig foglalkoznak).
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Floranda - 2010.12.29. 12:03

Ez azért is szomorú, mert korábbi hasonlóan rossz élményeink után, én írtam egy levelet a Hotel Galya igazgatójának, melyben hasonlókat kifogásoltam. Elnézést kért, ígéretet tett, hogy figyelmet fordít a minőségre, és nagyon úgy tűnik, semmi, de semmi változás nem történt...


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
tokaj Bor-kő túrák Észak-Magyarországon
A hűvösebb idővel se maradjatok otthon, ilyenkor is sok lehetőség vár benneteket a szabadban....
hotel Új hotel nyílt Hollókőn
A régió turizmusa szempontjából mindig jó hír, ha minőségi hotel nyitja meg kapuit. Külön öröm,...

Magyar  Română  Slovenčina