Téli családi pihenés

Magyarország Balatonszemes Wellness Hotel Szindbád ***

Ott-tartózkodás ideje: 2008. nov. 30.  - 2008. dec. 02. (2 nap)

0 hozzászólás I 3 100 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. márc. 17. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Bau76 Beszámolója

Cimkék: balaton  balatonszemes  baukal  csaladi  gyermekbarat  szindbad  wellness 

Bau76 értékelése:

4.4

Az értékelések összesen:

4.2

Eddig 12 utazó értékelte.

Három nagyon kellemes napot töltöttünk el itt a családdal még 2008 telén.

Beköltözéskor nagyon meglepett az épület „új” külseje és belseje. Már nagyon megszoktam a 70–es években épült magyar szállodák szocreál hangulatát, így üdítően hatott az egész családra a Szindbád mediterrán színei és újszerű épülete.

A szállás belépéskor - amikor a gyerekek még nem vették kezelésbe :) – lenyűgöző volt. Először azt hittem véletlenül valami lakosztályt kaptam. Hatalmas amerikai konyhás nappali, plusz _két_ hálószoba… Nagyobb (és szebb) mint a saját lakásom. Átpakoltam a söröket a hűtőszekrénybe, leraktam a laptopomat az asztalra és bekapcsoltam. Azonnal megtalálta a Szindbád wifi hálózatát és fel is csatlakozott rá teljesen ingyen, ekkor már igazán otthon éreztem magamat. :)

Az ingyen, szabadon „rabolható” túrórudinak nagyon örültek a gyerekek, a személyzet végig megértő, kedves és türelmes volt velünk.

A wellness fürdő is megfelelt az elvárásoknak, úszómedence, több jakuzzi, sókamra, szauna, vmi.aroma barlang és gyermekmedence. Esetleg egy kisebb pancsoló még jó lett volna a legkisebb gyermekemnek (2 éves), mivel a medence neki még kicsit mély volt.

A reggeli kielégítő és bőséges volt, de az ebéddel voltak problémáink. Mindig jóllaktunk, de az ízek és az igazán jó ételek és a választék hiányzott nekünk. A desszertek kritikán aluliak voltak, még a gyerekeknek sem ízlett. Tehát a reggeli jó volt, de az ebéd inkább csak közepes. Az ebédhez adott csapolható ingyen borból az egyik (fehér) végig ki volt fogyva (ciki), de én szerencsére vörösbor barát vagyok. A száraz vörösbor korrekt volt, jól esett a vacsorához. Az ebédlő szép és tágas, nagyon jó ötlet a gyereksarok, ahol a kicsik rajzolhatnak, amíg a szülők enni próbálnak. Ezzel a szülői nyugodt evés időtartama a 3 percről máris 6 percre nőtt, amit a két kisgyermekkel megáldott szülők nagyon tudnak ám értékelni :)

Összefoglalva ár/érték arányban a hely tökéletes. Nagyon pozitív élményekkel távoztunk, biztosan visszatérünk még. Ha esetleg a „tulaj” is olvassa, akkor a fejleszteni valók: kisgyerek pancsoló a wellness részbe, és az ebéd választékának és minőségének javítása.
Értékeld az élménybeszámolót!
8.5 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
könyv A medál titka - könyvajánló
Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném...
látnivaló A Balaton északi kapuja
Felsőörs, Veszprém felől érkezve a Balaton északi partjának egyik kapuja. A völgyekkel szabdalt...

Magyar  Română  Slovenčina