Tesco gazdaságos magyar módra

Horvátország Sv Filip I Jakov Villa Toni

Ott-tartózkodás ideje: 2006. júl. 01.  (1 nap)

1 hozzászólás I 4 243 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. máj. 31. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Manolo Beszámolója

Cimkék: Car-tour  Filip  i  Jakov  Sveti  Toni  Villa 

Villa Toni értékelése
Manolo értékelése:

2.2

Az értékelések összesen:

3.7

Eddig 3 utazó értékelte.

Beszámolóm a 2006 nyarán történteket írja le.
Az elején be kell vallanom, hogy ez egy nem drága szállás. De! A hotel az jól felszerelt, három csillagos a szobája, van légkondi, hűtő, jó zuhanyzó. Bár a takarítást eléggé mellőzik érzésem szerint. Mindenesetre a szoba jól van felépítve, berendezve. Szerintem a "portársnő" svindlizik, mert mikor mi odaértünk egy nappal a hivatalos kezdet után, közölte, hogy ő inkább egy másik szobát ajánl, ami ki van takarítva, mert a mi szobánkban egy nappal tovább laktak az előző nyaralók, és az még nincs kitakarítva. így sajnos ágyneműt sem tud biztosítani, de az a másik szoba sokkal jobb (egy másik épületben lett volna, messzebb a tengertől, és nem ezért fizettünk). Mi végül azt a szobát választottuk, amit kifizettünk, és amit szerintem később sem sikerült rendesen kitakarítani.
De van ennél rosszabb is itt. A kaja. Elviselhetetlen. Egyik reggel kutyakaja-sem-szerű 1 db kolbászt próbáltak rásózni a tömegre, persze nem ettük meg. Nem baj, este garantáltan visszaköszönt az esti sajtos-kolbászos-mustáros tésztában, ami szétfőtt és szintén ehetetlen volt. Kedvencünk: két db 2x5 cm-s, növényi zsírból és aromából álló "sajt" kirántva, kevéske rízzsel vacsorára. Másnapi vacsora: Sajtleves jól felhigítva és gyümölcsrízs. :). így megy ez. Igazából Magyarországon sosem sikerült ilyen rossz élelmezésben részesülnöm, pedig már sok volt KISZ-tábort megjártam. Állítólag azért ilyen nagy a szakadék a hotel étterme és a hotel felszereltsége és felépítettségének minősége között, mert egy magyar cég visszabérli a szállót egy helybelitől. Szóval, nem a horvátok a hibásak ezért, hanem az a magyar cég!!!
Na, mivel farkas éhesek voltunk, elmentünk a közeli nagy szupermarketbe, zöld színű, erre emlékszem. Nagy örömmel vettünk előre csomagolt mortadellát és szalonnát. Este, a szobában elfogyasztott friss szerzemény visszacsomagolásakor vettem csak észre, hogy a mortadella 20 (!) napja lejárt. A füstöltszalonna pedig penészes volt.
Viszont ott Sveti Filip i Jakovban van egy finom pékség, ott lehet kapni egy ún. Pogatsa nevű kenyérfélét, azt ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
gumimaci - 2008.05.22. 10:02

Szia,Nekünk semmi bajunk nem volt a szállással,minden tiszta volt és nagyon élveztük a kirándulást. Sajnálom,hogy Nektek rossz élményetek maradt..


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina